« Новини

Николай Хаджидончев получи награда в категория „Модерна индустрия“ в конкурса на КРИБ „Мистър и Мисис Икономика“

15 Ноември 2023

На тържествената церемония по обявяването на победителите в конкурса „Мистър и Мисис Икономика“, организиран от най-голямата работодателска организация – Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и списание „Икономика", Николай Хаджидончев, изпълнителен директор на „Тева Фарма", получи наградата в категория „Модерна индустрия".

Отличието бе връчено от г-жа Зарина Генчева, член на Управителния съвет на КРИБ и носител на наградата „Мисис Икономика" за 2022 г.

„Приемам тази награда от името на повече от 1600 служители на Тева Фармасютикълс в България, които работят във фармацевтичните ни заводи в Дупница и Троян, в търговската организация и глобалния корпоративен център, който Тева развива у нас.

Производствените ни мощности в България работят с най-модерната техническа обезпеченост и съм горд да споделя, че Тева продължава да инвестира в доказания опит, традиция и професионализъм на фармацевтичните заводи в Дупница и Троян.

Тева в България въведе редица модерни решения в търговската ни дейност, които трансформират бизнес-процесите ни в посока „Дигитално здраве“.

Горд и щастлив съм, че Тева Фармасютикълс оценява високо качествата и професионализма на българския екип.

Благодаря на най-голямата работодателска организация и екипа на сп. Икономика за признанието на Тева в България като модерна индустрия“, сподели Николай Хаджидончев.

Специални гости на събитието бяха г-жа Мария Габриел, заместник министър-председател и министър на външните работи, вицепрезидентът на Република България г-жа Илияна Йотова, министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов, народни представители.